Några organisationer som anlitat mig:

  • Bonnier Digital
  • Kåpi
  • Arvika sjukhus (läkarsekretararenheten)
  • Lbc Wärmdal
  • Kristinebergsskolan, Åmål
  • Karlbergsgymnasiet, Åmål
  • Åmåls Praktiska Gymnasium
  • Flera års samarbete med Sensus studieförbund och Sisu

Såhär säger en handfull kunder om mina tjänster:

Om föreläsningar

Vill tacka dig för en riktigt bra föreläsning! Du känns väldigt äkta och genuin och sprider stor glädje och energi. Mycket skratt och en och annan tanke väcktes. Din kunskap råder det ingen tvivel om, den förstår man direkt efter bara har lyssnat några minuter. Många med mig tyckte väldigt mycket om denna stund med dig, som verkligen berörde oss.
En liten udda grupp vi var – Men oj så bra det blev! Äkta varm frisk energi delade du med dig av.
Tack!

- Jürgen Langenbach, Västgöta-Dals Pistolskyttekrets

Tack för en trevlig och lärorik föreläsning om kost och mental träning för våra 15-åriga killar från SK Sifhälla/Säffle FF. Den var intressant, lättsam och lärorik för oss alla, såväl spelare som ledare. Tror att många fick med sig tips som är användbara i vardagen oavsett om man bara vill må bra eller om man har ambitioner att gå långt inom sin idrott.
Stort tack från SK Sifhälla och Säffle FF:s gemensamma P97-lag.

- Niklas Ekberg

Om Kickstart – friskvårdspaket för företag

Mötet med Ulrika för mig kan beskrivas med: Wow, vilken energi! Och jösses vilken varm och go människa! Hon utstrålar riktig energi, livslust och nyfikenhet som verkligen smittar av sig!
Utan hennes ”pepp-talk”, tips och föreläsningar hade jag aldrig fått ”tummen ur” att ta tag i mig själv och min kropp. Tack vare henne känner jag mig idag mycket piggare och fräschare och känner till och med ett litet sug att träna och ta hand om mig själv! Tack!

- Emelie Örneklyft, Bonnier Digital

 

Ulrika har genom sin inspirerande coaching hjälpt mig att sätta upp tydliga mål i mitt liv och vad jag vill uppnå med mig själv. Jag har inte bara gått ner i vikt utan även fått tips och verktyg för att undvika stress och därigenom bli en mer välmående människa. Att lyckas fullt ut är upp till mig själv, men av Ulrika har jag fått en fantastisk start.

- Jennifer Olsson, Bonnier Digital

 

Du får viljan, du blir starkare. Du följer dessa råd och blir glad och lycklig. Du känner att du gjorde rätt att få hjälp, till ett sundare och bättre liv att leva. Du kommer att må så mycket bättre!

- Emma Blücher, Bink AB

Om Hälsocoaching

Sen en tid tillbaks med en vardagsstress, som jag tror fler med mig lever med, förstod jag att jag måste stanna upp och göra en förändring med flera saker runt mig. I samband med detta tog jag kontakt med Ulrika, fick hälsocoaching och genomgick bland annat en detoxkur. Ärligt talat så trodde jag faktiskt inte själv att det skulle ha en så positiv effekt på mig, men jag vill verkligen ”slå ett slag” för detta. Som bonus tappade jag några kilon och har fått bättre matvanor!

- Margaretha Martinsson

Om Livsstilscoaching

Tack underbara du, en helt fantastiskt stund som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv.
Tack för att du finns o för allt du gör för andra människor.

- Lena Arwedahl, Bonnier Digital

Till sist, en personlig berättelse från en kund:

Ulrika fick mig att flyga igen

Träffade Ulrika första gången en kväll i oktober 2011. Hon hade en föreläsning på Folkets hus som handlade om ”tankens kraft”. Jag tänkte att detta har jag säkert hört förut men jag går väl dit och fikar och är lite social.

Mycket riktigt var det saker jag hört förut och jag hade nästan läst alla böckerna hon tipsade om men ändå kände jag att det var bra att bli påmind och jag blev berörd. Vid denna tidpunkt var jag mycket tung i sinnet och tänkte mycket på döden…

Efter föreläsningen fanns det tid att gå fram och kolla i litteraturen. När vi stod där och bläddrade i böckerna så såg jag en bild i en bok på en väldigt gammal tant och jag hörde mig själv säga ”så där gammal känner jag mig”. Tanten var säkert en 85 år – jag är 49 år. Sen kom tårarna. Skit, tänkte jag, varför kunde jag inte vara tyst…

På den vägen hamnade jag sen hos Ulrika på div behandlingar. Hon började med att försätta mig i någon slags djupavslappning två gånger och detta var en fantastisk upplevelse. Efteråt så svävade jag över alla andra i säkert två veckor och det fullkomligt strålade om mig. Kändes som om jag fick vingar. Varje gång jag varit hos henne oavsett behandling eller coaching så har jag gått ut ur rummet med vingar. Efter att jag hade hittat den känslan med vingarna så ville jag ta tag i min vikt och min trötthet.

Har nu precis avslutat en 3 månaders diet med hjälp av Ulrikas fantastiska kunnande om människokroppen och hennes ”stora verktygslåda” med olika behandlingar och coaching. Jag har nått mitt mål att gå ner 5 kg. Känner mig mycket piggare och gladare. Ja till och med euforisk ibland!

Jag ville hitta ett sätt att förhålla mig till döden men hittade ett sätt att förhålla mig till livet. Nu tror jag att jag ska leva åtminstone 10 år till, och dessa år ska jag mest vara i ljuset.

- Annica Hult