Friskvård för ett välmående företag

- Ge din personal en kick till bättre hälsa och livskvalitet!

Det sägs att företaget mår som personalen mår – ett företag i lönsam utveckling kräver livsglada och motiverade medarbetare!

Jag erbjuder ett 8-veckors friskvårdspaket där jag, tillsammans med erfarna samarbetspartners, skapar en motiverande hälsostrategi för din personal. Paketet ger varje deltagare kunskap, förmåga och lust att ta personligt ansvar för sin egen hälsa.

Mitt mål är att minska din verksamhets kostnader kopplade till ohälsa och därmed möjliggöra optimal utvecklingspotential för såväl individ som organisation!

Motivation – hälsa – arbetsglädje
Ett kickstartspaket under åtta veckor. Paketet innebär att personalen, i grupper om 10-12 personer, får ta del av följande aktiviteter:

  • Två inspirerande föreläsningstillfällen
    Jag delar med mig av konkreta tips och verktyg kring sundare livsstil, kost, träning och motivation.
  • Personlig hälsocoaching vid fyra tillfällen.
    Dessa enskilda coachingssamtal omfattar en enklare hälsobedömning och livsstilsanalys. Tillsammans sätter vi upp målsättningar och åtgärdsprogram för varje unik deltagare. Fokus ligger på långsiktiga, hållbara förändringar.
  • Gemensamma gruppaktiviteter en gång per vecka.
    Gruppaktiviteterna innefattar såväl fysisk motion (kondition, styrka och stabilitet) som mental träning. Möjlighet finns även att testträna outdoortraing med mjinspiration – Magda Juberg personlig tränare, gruppträningsinstruktör.

Ulrika har genom sin inspirerande coaching hjälpt mig att sätta upp tydliga mål i mitt liv och vad jag vill uppnå med mig själv. Jag har inte bara gått ner i vikt utan även fått tips och verktyg för att undvika stress och därigenom bli en mer välmående människa. Att lyckas fullt ut är upp till mig själv, men av Ulrika har jag fått en fantastisk start!”

Jennifer Olsson, Bonnier Digital

Läs gärna fler referenser här.


Kontakta mig för ett möte kring hur vi kan samarbeta. Tillsammans tar vi fram vilka behov just ditt företag har.

Boka / Kontakt
Vill du veta mer eller boka?
Ring Ulrika på 0532-189 10 eller skicka ett mail till info@ulrikathoresson.se